Screenshot 20210309 181926 Gallery removebg preview
Olyan weboldalt építek, amely márkádat építi

Szeretem az Extrém Projekteket

 Nem csak weboldalakat építek, hanem olyan oldalakat is, amelyek ELADNAK

“Ha meg tudod álmodni, meg tudom  csinálni.”

Legyen el saját modern vizuális stílusod. Tervezd meg . Legyen saját márkaneved, amellyel azonosulni tudsz. Készitsd el az én segítségemmel.

Digital Branding

Egyszerű, átlátható adminisztrációs felület bármilyen WordPress alapú tárhelyhez. Optimalizálható és maximálisan megfelel a SEO követelményeinek.

WITHOUT TECH

Szerkeszthető, cserélhető, bővíthető egylapos weboldalelemek az értékesítéshez és céloldal. Egyszerűen tökéletes!

Több mint 1000 VÁLASZTHATÓ Sablon

Ha még nem rendelkezel logóval vagy képpel a vállalkozások számára, akkor először megtervezek egyet, amely alapján grafikus webdesignokat készíthetünk a weboldalhoz. Általában 2-3 logóterv készül, amelyek közül az egyiket tovább finomom.

Több, mint webdesign

Üzleti kapcsolatok kiépítése

Szeretem az ügyfeleimet, és úgy bánok velük, mint a családdal. Digitális képességekkel bővítem ügyfeleim képességeit, és hozzáadott értéket teremtenek vállalkozásaik számára. Segítek a kereskedelem fejlesztési terveinek megvalósításában és az üzleti partnerekkel való kapcsolattartásban

Nyisd meg Online Művészeti Studiód!

Van egyedi tárgyad és kézzel készítetted? Lépjen kapcsolatba közvetlenül ügyes gyártókkal, és élvezze a ritka leletek egyikét. csatlakozzon hozzánk, és részesedést szerezhet az összes művészeti piacról.

MOBIL BARÁT AKCIÓ

Mobilbarát felhasználói élmény az értékesítési csatorna minden lapján. Izgalmas weboldal, amelyet gyorsan lehet görgetni és egyenes vigye el a pénztárhoz az ügyfelek!

Minőségi tartalom

Minőségi tartalom minőségi dizájnnal és webdesign megoldásokkal Webdesigner vagyok, ezért számomra a legfontosabb egy vonzó és szemet gyönyörködtető design létrehozása, amely ügyfeleimnek erőteljes jelenlétet biztosít az online és a nemzetközi piacon.

devices

Egy ingyenes csevegésben megbeszéljük, hogyan segíthetek Neked

A konzultációt követően elkészül az ajánlat, amely tartalmazza a projekt részleteit, időkereteit és költségeit. Ha ez megfelel Önnek, aláírunk egy szerződést.

Piackutatást végzek és inspirációt gyűjtök tevékenysége témájával kapcsolatban, majd megkezdődik a megvalósítás. Folyamatosan tájékoztatlak. Minden fázist követhet és kommentálhat.Erre külön létrehozok egy felületet ahol nyomon követheted a munkát és felteheted a kérdéseid.

Ha a végeredmény megegyezik az elképzeléseiddel, akkor következik az átadás. Ezután megvitatjuk a felmerülő kérdéseket, valamint a további együttműködés lehetőségét.

ELÉGEDETT VEVŐIM BIZALMA A SIKERES ÜZLETNEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK FAQ

Nagyon függ a konkrét igényektől, általában 4-6 hétre számíthatunk. Pontosan megmondom, miután felmértem az igényeidet.

A konkrét igények és a megrendelt szolgáltatások alakítják az aktuális árat. Választhat kedvezményes csomagajánlatok közül, vagy kérhet egyedi ajánlatot a KAPCSOLAT menüponton keresztül.

A Landingpage, eCommerce áruház építésének költségei attól függően változnak, hogy hány termék, kategória, megcélzott ország, nyelv és még sok más szempont van. Ezenkívül a szükséges funkcionalitás szintje is hatással lesz.

Ez a konkrét igénytől függ. De érdemes egy komplex megoldáson gondolkodni, mert a weboldal már nem elegendő a jelentős eredmények eléréséhez. A piramis alja összetett rendszerben; amelyek fontos részei a hatékony Facebook-hirdetések, az automatizált e-mail marketing és az eredmények mérésének képessége.

A csomagajánlatok: specifikus elemek, arculattervezés, online jelenlét létrehozása, marketing automatizálási megoldások és integrációjuk a weboldalhoz.

Kreatív: Nagyon jó minőségű, ingyenes képeket használok. Az egyedi készpénzes (fizetős) fényképek igényléséhez megállapodás szükséges.

Képelemek: a megadott ár grafikai tervezésre vonatkozik. Az elkészült munkát jpg, png, pdf, eps, ai fájlformátumban nyújtom be.

Keressen bátran e-mailben a weboldalon, vagy keressen egy üzenetet a KAPCSOLAT menübe.

2-4 hét a választott képelemektől és az egyéni igényektől függően.

A szerződés megkötésekor a munka a teljes ár 40% -ának beérkezését követően kezdődik. A fennmaradó összeg esedékes, amikor a végleges adattárba költözik.

Az ár nem tartalmazza a tárhelyszolgáltatást és a domain regisztráció díját. Ezt a szolgáltatást speciális cégektől lehet igényelni, különféle csomagok és díjak állnak rendelkezésre. És segítek az adminisztrációban.

Meg van már az Elképzelésed?

Testimonials

Kérj egy Dijmentes Információt
doradvanscouture.com